Spinaziewrap met pompoenblokjes, kapucijners en kikkererwten

Spinaziewrap met pompoenblokjes, kapucijners en kikkererwten

Ingrediënten voor twee personen

  • 450 gram diepvries spinazie, à la crème of zonder
  • potje jonge kapucijners 330 gram
  • 175 gram bio kikkererwten = half potje
  • 1/4 bio pompoen
  • 100-150 gram zachte pittige geitenkaas
  • 1 grote of 2 kleine teentjes knoflook
  • 1/2 theelepel curcuma
  • 2 grote tortillawraps en 2 tandenstokers
  • 1 avocado

 

Bereiden

  • spinazie van te voren ontdooien
  • pompoen schillen, in kleine blokjes snijden en in 5 minuten gaar koken
  • kapucijners afgieten en wassen met water, zo ook de kikkererwten (om suiker en zout er af te wassen)
  • geitenkaas in reepjes of blokjes snijden, avocado in reepjes snijden
  • 1: spinazie + pompoenblokjes + kapucijners en kikkererwten + curcuma + knoflook opwarmen dan 15 minuten in de oven
  • 2: idem maar het mengsel niet opwarmen dan langer in de oven, ongeveer 25-30 minuten, tussen door kijken of het niet aanbrandt
  • bakblik invetten en op de twee tortillawraps de stukjes geitenkaas leggen, daarop het mengsel en de avocadoreepjes leggen, wrap met tandenstoker dichtmaken en in de oven zetten met het rooster op de laagste stand.
  • Ik verwarm de oven zelf niet voor, anders de tijden aanpassen

Eet smakelijk!!